Alle vacatures?


Alle vacatures van Nederland binnen handbereik, beschikbaar voor jou in een voor Nederland uniek vacaturesysteem, Jobsupport genaamd.Dat is wat je krijgt met een lidmaatschap van De WerkConsulent. Met Jobsupport van De WerkConsulent kun je alle accounts bij andere vacaturebanken met een gerust hart beëindigen. Blijf op de hoogte van alle arbeidsmarktontwikkelingen en blijf jouw concurrenten een stap voor. Jobsupport is jouw toegangspoort tot de arbeidsmarkt.

Hoe De WerkConsulent dat doet?
Vacaturebanken zijn er genoeg, gratis vacaturebanken ook. Maar ben jij er nou echt tevreden over? Wij van De WerkConsulent niet in ieder geval. Hoe vaak komt het niet voor dat een vacature niet meer actueel is en toch op de vacaturebank staat? Hoe vaak heb jij al gemerkt dat sommige vacatures er helemaal niet op staan? En dat je hierdoor gedwongen bent je in te schrijven bij meerdere vacaturebanken? Wordt jij ook zo moe van al die reclame die je van ze krijgt. Van al die mails met vacatures die niet eens 100% op jouw profiel passen? Het was voor ons aanleiding voor de ontwikkeling van Jobsupport.

Jobsupport, > 200.000 actuele vacatures in een unieke vacaturebank
In Jobsupport zijn vrijwel alle vacatures van Nederland, afkomstig van alle vacaturebanken, websites van werkgevers en dag- en weekbladen, terug te vinden. Ontdubbeld en actueel gehouden. Wij garanderen jou dat:
  • in Jobsupport verruit de meeste vacatures van alle vacaturebanken in Nederland zijn opgenomen;
  • je nog maar één gebruikersaccount nodig hebt om al deze vacatures te kunnen bekijken;
  • in Jobsupoort zeer uitgebreide, en meerdere verschillende, profielen kunnen worden aangemaakt;
Jobsupport, unieke begeleidingstool bij werkloosheid
Als je onverhoopt werkloos wordt, het kan iedereen overkomen, wordt de rol van Jobsupport zo mogelijk nog belangrijker. Op dat moment krijgt jouw persoonlijke consultant ook, natuurlijk alleen als jij dat wenst, toegang tot jouw account binnen Jobsupport. Vanaf dit moment werken jullie samen aan werk. Informeer elkaar vvia Jobsupport over de vacatures die je interessant lijken, maak afspraken wie op welke vacature reageert (jouw consultant introduceert jou graag bij werkgevers) en krijg zo samen steeds meer inzicht in je arbeidsmarktmogelijkheden. Met Jobsupport komt jouw nieuwe baan snel dichterbij.

De WerkConsulent werk(t) voor jou en brengt de arbeidsmarkt binnen handbereik!