Arbeidsconflict


De arbeidsmarkt is omgeven met wetten en regels. Het is lastig zo niet onmogelijk om altijd en overal precies te weten wat jouw rechten en plichten zijn als werknemer. Meningsverschillen tussen werkgevers en werknemers ontaarden hierdoor vaak in arbeidsconflicten. De onwetendheid over wat wel en niet mag en moet heeft al veel werknemers hun baan gekost. Achteraf in de meeste gevallen onnodig, maar daar heb je niets aan als je op straat staat. De WerkConsulent geeft jou arbeidsjuridisch advies en helpt als de nood aan de man komt.

Hoe De WerkConsulent dat doet?
Met een Compleet of familie lidmaatschap van De WerkConsulent kan je altijd gebruik maken van ons arbeidsjuridisch advies. Heb je een Basic lidmaatschap dan kan je gebruik maken van ons arbeidsjuridisch advies nadat je werkloos bent geworden en je bijvoorbeeld problemen krijgt met je uitkering. Heb je een Basic lidmaatschap dan kan je gebruik maken van ons arbeidsjuridisch advies nadat je werkloos bent geworden en je bijvoorbeeld problemen krijgt met het UWV.Stel een vraag aan ons en wij helpen jou verder. Ons arbeidsjuridisch advies is erop gericht conflicten te voorkomen of in de spreekwoordelijke kiem te smoren. Bij een conflict is immers niemand gebaat. Het voorkomen van een onwerkbare situatie geeft jou de mogelijkheid om van baan te veranderen op een door jou gekozen moment en tegen jouw voorwaarden. Dat is altijd beter dan op een onverwacht moment verplicht op zoek te moeten gaan naar een andere baan omdat je zonder werk zit.

De WerkConsulent is onafhankelijk, wij zijn er voor jou!
Zoals wellicht al duidelijk is geworden pakken wij arbeidsjuridisch advies anders aan dan reguliere rechtsbijstandsverzekeringen. Dat doen we niet voor niets. De WerkConsulent gelooft in een leven lang werken als het beste middel om alle bedreigingen van de arbeidsmarkt het hoofd te kunnen bieden. De WerkConsulent werkt uitsluitend voor haar leden, dus voor jou! Geen enkel ander belang dan jouw belang dienen wij. Dat merk je aan onze gehele dienstverlening, die erop gericht is om te zorgen dat jouw loopbaan altijd in voorwaartse richting beweegt. Dit uitgangspunt staat centraal als wij arbeidsjuridisch advies geven. Is dit anders dan anders? Jazeker! De WerkConsulent is geen vechtmachine want een oorlog kent geen winnaars. Wij willen dat je wint. Met uitgekiend en bruikbaar advies.

Sta sterk met De WerkConsulent, ken je rechten!