Inkomensverlies?


Hoeveel hoefijzers je ook boven de deur hangt, als je werkloos wordt is inkomensverlies niet te voorkomen. In een tijd waarin het leven steeds duurder wordt en de sociale zekerheid versoberd is het dus zaak de periode van inkomensverlies zo kort mogelijk te laten zijn.

Hoe De Werkconsulent dat doet?
De basis om inkomensverlies te voorkomen leg je door lid te worden van De WerkConsulent. Als lid van De WerkConsulent verzeker jij jezelf van persoonlijke hulp door één van onze consultants in het geval dat je werkloos wordt.

Jouw persoonlijke consultant, gewoon aan huis
Jouw consultant komt gewoon bij jou thuis. Als lid van De WerkConsulent verdien je namelijk alle aandacht. Het is immers de bedoeling dat jij zo snel mogelijk weer aan het werk komt. In nauwe samenwerking met jou zorgt jouw consultant ervoor dat je iedere dag beter wordt in het vinden van de juiste baan en dat je jezelf iedere keer dat je solliciteert weer beter kunt verkopen. Je brieven en cv worden steeds scherper. Jouw eigen consultant maakt je niet alleen iedere dag sterker maar werkt ook aan werk voor jou. Zo benadert jouw consultant bedrijven uit zijn of haar uitgebreide netwerk voor jou waarmee jij een voorsprong kan krijgen op al die andere sollicitanten. Jouw consultant weet als geen ander jouw kwaliteiten te verkopen. Iedere dag zul je dichter bij je begeerde einddoel komen, een nieuwe baan. 

De moed erin houden blijft belangrijk
De WerkConsulent werkt hard aan het zo kort mogelijk houden van je periode van inkomensverlies. Maar hoe kort die periode ook is, voor jou zal deze altijd als te lang aanvoelen. Juist op die momenten kan jouw consultant, als jouw trainer en personal coach, het verschil maken. Door je moed in te praten, steeds verder te trainen, door je gemotiveerd te houden en jou geloof in jezelf te laten houden.

De WerkConsulent help(t) werken én voorkomt inkomensdaling!