Meer salaris


Het leven wordt met de dag duurder terwijl je inkomen niet stijgt. Voor velen onder ons een herkenbare situatie. Jouw salarisstijging in de afgelopen jaren is niet noemenswaardig geweest. Als jij jouw werkgever hierop wijst geeft deze aan dat een verhoging er nu niet in zit. En zo gaat dat al een tijdje. Laat je dit gebeuren of niet. De WerkConsulent stelt voor dat je werk gaat maken van een nieuwe baan. Want bij baanverandering zijn de grootste salarisstijgingen te realiseren. 

Hoe De WerkConsulent dat doet? 
Met een lidmaatschap van De WerkConsulent komt de arbeidsmarkt naar jou toe. Afhankelijk van het door jou gekozen lidmaatschap krijg je onder meer de beschikking over Jobsupport, een voor Nederland uniek vacaturesysteem. In Jobsupport vind jij nagenoeg alle vacatures van Nederland terug. Verzameld van alle bekende vacaturebanken, websites van werkgevers en uit dag- en weekbladen. Zo goed als ontdubbeld én actueel gehouden. Geen arbeidsmarktkans gaat meer aan je voorbij. De voor jou interessante vacatures krijg je gewoon, op het moment dat jij dat wenst, in je mailbox.

Maak daarnaast gebruik van ons testcentrum om jezelf en je kwaliteiten steeds beter te leren kennen. Gebruik deze kennis om jouw zoekprofiel in Jobsupport nog beter in te richten en genereer op deze manier exact die vacatures die je leuk vindt en waar je goed in bent. Een combinatie die bijna garant staat voor succes.

Wees niet bang voor een baanverandering, ga voor salarisverhoging
Omdat jij in staat bent te reageren op precies de juiste vacatures is jouw slagingskans in die nieuwe baan heel hoog. En omdat je heel goed past in die nieuwe baan wil jouw nieuwe werkgever je graag hebben. Hiermee creëer je voor jezelf een prima onderhandelingspositie. Je hoeft dus helemaal niet bang te zijn voor de baanverandering als je maar op de juiste baan solliciteert. Hoewel wij de angst heel goed begrijpen (zeker in deze tijd) is die helemaal niet nodig. Want jij bent lid van De WerkConsulent.

Gaat het toch fout, De WerkConsulent staat voor jou klaar
Mocht het in je nieuwe baan toch fout lopen, het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, dan is er geen man over boord. Vanaf dag 1 staat jouw persoonlijke consultant voor jou klaar om jou te helpen zo snel mogelijk een nieuwe baan te krijgen. Jouw consultant komt bij jou thuis, staat je met raad en daad bij en opent deuren bij werkgevers voor jou.

De WerkConsulent werk(t) voor jou, ga voor meer salaris!