Nieuwe baan?


Een nieuwe baan, tal van onderzoeken laten keer op keer zien dat maar liefst 25% van de werknemers niets liever wil. Toch onderneemt het grootste deel van de werknemers geen actie en gaat dag in dag uit met tegenzin naar het werk. Bang om in de proeftijd ontslagen te worden of geen contractverlenging te krijgen. Die angst is nergens voor nodig. Neem je toekomst in eigen hand. De WerkConsulent helpt jou om van baan te veranderen wanneer jij dat wenst.

Hoe De WerkConsulent dat doet?
De WerkConsulent werkt samen met Icares Professional, een vooraanstaand test- en onderzoekscentrum. Door, voordat je gaat solliciteren, heel goed in de spiegel te kijken kan je eenvoudig voorkomen dat jouw nieuwe baan op een teleurstelling uitdraait. Zorg dat je zicht krijgt op wie je bent, wat je wilt en of je ook beschikt over de kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in je gewenste baan of functie.

Angst is een slechte raadgever, ken je kwaliteiten
Bang om in de proeftijd ontslagen te worden of om na het eerste contract geen contractverlenging te krijgen is helemaal nergens voor nodig. Het is een onterechte angst die voortkomt uit onzekerheid. Onzekerheid omdat je geen zicht, meer, hebt op jouw kwaliteiten en vaardigheden. Om met een gerust hart van baan te kunnen veranderen en om iedere verandering van baan ook een verbetering te laten zijn moet je zeker van jezelf zijn. Moet je precies weten wat jouw sterke punten zijn, wat jouw competenties zijn. Als je dat weet kan je gericht op zoek gaan naar een functie die jou op het lijf geschreven is. En waar je dus naar verwachting succesvol zal zijn. Maak daarom gebruik van ons test- en onderzoekscentrum. Daar begint het vervolg van jouw loopbaan.

Test niet één keer , test regelmatig
Bij De WerkConsulent mag je de testen zo vaak doen als je zelf maar wenst. Zo kan je voorkomen dat uitslagen worden gebaseerd op een momentopname. Door regelmatig te testen wordt het testresultaat steeds betrouwbaarder en kan je daar ook meer mee doen.

De WerkConsulent helpt jou van baan te veranderen wanneer jij dat wenst!
Inhoud lidmaatschap