Ontslagen?


Je op ontslag voorbereiden is vrijwel onmogelijk. En als het gebeurt, komt er in één keer ontzettend veel op je af. Je inkomen moet zeker worden gesteld en je moet je weg weten te vinden in het woud aan wetten en regels. Gelukkig sta je er als lid van De WerkConsulent niet alleen voor en krijg je de persoonlijke hulp die je verdient. 

Hoe De WerkConsulent dat doet?
Natuurlijk, De WerkConsulent werkt voor jou aan werk. Dat zien we als onze kerntaak. Want alleen een nieuwe baan is de echte oplossing van alle problemen die ontstaan door werkloosheid. Tegelijkertijd begrijpen wij als geen ander dat je allereerste zorg, nadat je werkloos bent geworden, je inkomen is. Heb ik wel recht op een uitkering? Wat is de hoogte daarvan? Hoe moet ik die regelen?

Wij helpen jou je uitkering zeker te stellen
De WerkConsulent helpt jou om deze vragen te beantwoorden. Onze consultants zijn stuk voor stuk uitstekend op de hoogte van alle ins en outs van de sociale zekerheid in Nederland en weten jou exact te vertellen waar je recht op hebt en wat je moet doen om er zeker van te zijn dat je snel een uitkering krijgt.

Zeker stellen uitkering geeft rust om te werken aan werk
De WerkConsulent snapt dat je pas echt kunt gaan werken aan werk als jouw basisbehoefte, een inkomen, geregeld is. Door snel en professioneel hulp te bieden bij het zeker stellen van je uitkering kunnen we ook zo snel mogelijk zorgen dat je de rust hebt om je vizier te richten op het vinden van een nieuwe baan.

De WerkConsulent werk(t) voor jou, ook als het om jouw uitkering gaat.